Utbildning
Konstfack, University of Arts, Crafts and Design Stockholm. MA in Spatial Design 2018-2020

Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam. Inter Architecture 2016

Konstfack, University of Arts, Crafts and Design Stockholm. BA in Interior Architecture & Furniture Design 2014-2017


Kontakt
info@elisahedin.se
+46 762295202


Studio 
Platform Stockholm, Färgkontoret
Lövholmsgränd 12, Stockholm

Postadress

Stopvägen 67
16835, Bromma

Om 


Elisa Hedin SIR & MSA


Hej, jag heter Elisa Hedin och är inredningsarkitekt och designer baserad i Stockholm. Jag har en kandidat- och magisterexamen i Spatial Design från Konstfack University of Arts, Craft and Design. Sedan examen 2020 har jag arbetat självständigt, i samarbeten och som konsult för privata och kommersiella kunder. I januari 2021 startade jag och Frida McDavitt Wallin ett arkitektkollektiv vid namn Studio Demos. Vi genomför projekt inom inredningsarkitektur, möbeldesign, produktdesign, föreläsningar/workshop och forskning.

"Experimentera med moderna sätt att leva"
Med ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt vill jag utveckla och dela med mig av design och arkitektur som samspelar den tid vi lever i. Det är väsentligt för min praktik att inkludera  praktisk och teoretisk forskning om helheten av boende och varande, gjord för ett modernt samhälle och med en humanistisk inställning som betonar människokroppen, välbefinnande och sociala möjligheter.

Jag erbjuder tjänster till privatkunder, myndigheter och företag, från inredningsarkitektur till produktdesign. Tjänsterna jag erbjuder är omfattande och genomarbetade, från den första skissen till det slutliga resultatet. Här ingår: idéer och inspiration, skiss, design, inredning, materialval, rådgivning, kommunikation med hantverkare, konceptutveckling, design, detaljering, illustrationer och workshops och föreläsningar.

Som MSA (Medlem i Sveriges Arkitekter) skriver jag avtal enligt ABK09.

Hoppas att det låter intressant och att vi hörs vidare!

Copyright © 2024 Elisa Hedin